Doe mee, sluit je aan!

Wil jij samen met ons bijdragen aan een open, inclusieve en veilige samenleving? Dat kan! Want samen komen we verder dan alleen. Iedereen kan diens steentje bijdragen aan het ondersteunen van lotgenoten en het bestrijden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Samen voor een open, inclusieve en veilige samenleving!

Ambassadeur worden

Sta jij achter onze visie en missie en ondersteun je het werk dat wij doen? Of wil je bijdragen aan meer aandacht voor het onderwerp? Wordt ambassadeur! Je rol als ambassadeur kan je zo invullen zoals jij dat zelf wilt en het best bij je past. Alleen op de website en af en toe een artikel delen? Prima! Uitgenodigd worden voor projecten en netwerkborrels? Ook leuk! 

Je verhaal delen

Zonder alle verhalen van mensen zoals jij zou ons platform niet kunnen bestaan. Daarom is ieder verhaal bij ons meer dan welkom, hoe groot of klein ook. 
Wil jij ook je verhaal met ons delen en andere lotgenoten ondersteunen? Dat kan!

Vacature: Vrijwilliger websitebeheer

Wij zoeken een vrijwilliger voor het beheer van onze website! Wil jij je inzetten in de strijd tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag, vind je het fijn om zelfstandig, locatie-onafhankelijk te werken en heb je ook nog eens verstand van websitebeheerder? Solliciteer dan snel voor deze toffe functie!

Zet je in als vrijwilliger!

Safe Haven bestaat nog maar kort, maar we vinden het altijd leuk als mensen zich willen inzetten voor onze missie. Daarom zijn vrijwilligers bij ons altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!